Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

nu gan sabiedriiba

Post new topic   Reply to topic    F-1.lv Līga Forum Index : Diskusijas
View previous topic :: View next topic  
Author Message

Didzis Arbidāns

PostPosted: 22 Jun 2010 23:26    Post subject: nu gan sabiedriiba Reply with quote

taads visai paliels shoks. kjipa beidzaas sezona un viss , klusums. plus miinus meenesi. ko juus chalji darat? vismaz rezultaatus ieliekat. kur nu veel kko prasiit par naakosho sezonu. nejau tikai pa gp2 bet ar pa f1 runaajot. tur jau ar nekas nenotiek taa juutu.

vechi sanjemaas...
Back to top
View user's profile Send private message

AnRijZZ

PostPosted: 25 Jun 2010 18:46    Post subject: Reply with quote

Es ar to pashu piemineeju skype chataa. tad saaka bljaut ka nav ko ielikt. Wink
Finiši - 8
Pjedestāli - 5
Pole - 0
Uzvaras - 0
Punkti - 39 (4.vieta)
Komandu kopvērtējumā punkti - 68 (3.vieta)
SEZONA NOSLĒGUSIES !!! (rock)
Back to top

Rode
Sysadmin

PostPosted: 25 Jun 2010 19:01    Post subject: Reply with quote

Sveiks Didzi.

Ir tāda lieta, par cik šajā pasākumā esmu jau diez gan sen, varu pastāstīt, ka šādi notiek katru sezonu. Tikai citas sezonas ir vēl trakāk bijis, kad bija labi ja 3-5 piloti pēdējos posmos uz startiem. Katrā ziņā šī bija visvairāk izdevusies sezona līdz šim un progress ir tomēr novērojams... Izveidot šādu pasākumu ir viens, otrs ir uzturēt to visu laiku līmenī (atliek salīdzināt kaut vai sezonas sākumu [19 piloti uz starta visos pirmajos posmos, vidēji finišēja 15] un sezonas beigas...). Liela daļa visam atmet ar roku, jo neveiksmīgs sezonas sākums utml.

Tālāk runājot par rakstiem, rezultātiem u.c. Redz kā ir, liels mīnuss ir tas, ka lielākā daļa braucēju ir skolnieki, un arī skolnieki ir galvenie darītāji (nosacīti), t.i. - administratori, izņemot Armandu un laikam arī Sniedzānu (?!)

Bija skolas beigas, līga tika pamesta novārtā, jo ir jāizvēlas tomēr prioritātes, jo šis pasākums jau tā ir iesitis lielu robu mācībās. Daudz, daudz darbi iekavējās, paši zinat - gan tabulas, gan raksti utt.

Un redz, nav runa par to, ka nav gribēšanas kaut ko darīt. Man vienmēr ir bijušas labas darbaspējas un milzīgs entuziasms, lai veltītu milzīgu savu laiku un pūliņus šī projekta saglabāšanā un uzlabošanā. Cik liela jēga tam ir bijusi un vai kaut kas ir izdevies, spriediet paši.

Lieta ir par to, ka nav laika. Tik tiešām. Tagad ienācu, tik daudz kā izlasu pēdējo nedēļu ziņas, iepostošu šo un viss. Jo strādāju smagu fizisku darbu, kaut kāda naudiņa tomēr jānopelna, ko nemaksā man diži lielu... No mājas izeju 7:00, mājās esmu ~ 19:00-21:00, kā kuru dienu. Strādāju celtniecībā. Pilnīgi nav laika un darbs smags, bez brīvdienām. Būtu laiks, viss būtu kārtībā.

Ja tev ir iespējas, droši dari kaut ko, uztaisi kādas tabulas, uzraksti kādu rakstu, izveido kaut ko, uzorganizē utml., padarbojies, pēc tam padod ziņu administratoriem un mēs teiksim tavu paveikto ievietosim mājaslapā vai tml., atkarībā no nepieciešamā. Kā to izdarīja Škarsts (updeitoja F1 tabulas), man tikai atlika visu pārrakstīt un salikt. Tas tomēr man atviegloja šo to - paldies viņam par to.

Jo tomēr ir jāizvēlas, vai strādāt par naudu, vai par velti... Ar savu entuziasmu pret F-1.lv, kas ilgu laiku man bija ļoti liels, vēderu nepiepildīsi, diemžēl... un maizi par entuziasmu arī nenopirksi, saproti pats.
Varētu šeit kaut ko darot nopelnīt, nebūtu nekādu problēmu, taču F-1.lv ir vieni vienīgi tēriņi, laiks, darbs, nekādu ienākumu.

Tāpēc milzīgs paldies mūsu ziedotājiem, cepuri nost! Smile

Tas arī viss...

gintsrozenbergs

PostPosted: 28 Jun 2010 13:25    Post subject: Reply with quote

ceru kad nakosa sezona vismaz bus Smile
Nju ko lai saka,jauks raksts Rode no tavas puses Smile
Manas domas te vajadzetu taisit tikai vienu F1 bez nekadiem GP2,vnk uz starta vairak formulas,drosi tagad jau ir lielakajai dalai interneta atruma iespejas,un uz prieksu.Es nezinu ka tas ir reali izdarams,bet varetu kaut kadu limitu nolikt,kurs neieklaujas 110% tas pie bomja netiek Smile
Bet domaju kad visu varetu noorganizet Smile
Back to top

AnRijZZ

PostPosted: 29 Jun 2010 13:29    Post subject: Reply with quote

Nu nē. GP2 ir jaatstāj. jo piemēram. JTSK uz f1 lkm vairs nevēlas iet. Tāpēc atnāca uz šo GP2.
Man pašam arī Gp2 labāk padodas un patīk.Rolling Eyes
Finiši - 8
Pjedestāli - 5
Pole - 0
Uzvaras - 0
Punkti - 39 (4.vieta)
Back to top

gintsrozenbergs

PostPosted: 05 Jul 2010 20:36    Post subject: Reply with quote

bez stures tur bus problemas?
Back to top

AnRijZZ

PostPosted: 02 Aug 2010 19:27    Post subject: Reply with quote

Abu Dhabi rakstu diezvai kāds varēs normālu uztaisiit, jo tas jau bija tik sen, ka jau visi būs aizmirsushi, kas tajā race īsti notika. Mad
Finiši - 8
Pjedestāli - 5
Pole - 0
Uzvaras - 0
Punkti - 39 (4.vieta)
Back to top

Armandovich
Čempions

PostPosted: 16 Aug 2010 11:28    Post subject: Reply with quote

Rolling Eyes Domāju, vnk sezonas apraksts jauztaisa un miers Wink

RockstaR

PostPosted: 17 Aug 2010 21:39    Post subject: Reply with quote

Nu to vajadzētu kādam talantīgākam uzrakstīt, lai smuki. Pēctam, ja vajag varu k-ko palīdzēt ar 2010 bīdit.
#12 RockstaR

|| Team: Toro Rosso #12 || Total Races: 14 || Pts: 17 ||
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Post new topic   Reply to topic    F-1.lv Līga Forum Index : Diskusijas All times are GMT + 3 Hours
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum